App.dk » iPad, iPad Apps

ZombieSmash HD – Dræb zombier på din iPad

1 August 2011

Lad dine frustrationer gå ud over hjernedøde zombier i ZombieSmash HD, hvor du spiller den eneste overlevende på jorden, hvis fortsatte eksistens afhænger af at kæmpe mod en hær af ubønhørlige zombier. Ved at svirpe din finger hen over skærmen, kan du nakke horder af levende døde med nogle af de mange våben. Til dette formål kan du både bruge asteroider, murbrækkere, landminer, sniper rifler og meget mere.

Spillet kommer med tre forskellige modes af zombiedræbende fornøjelse: ‘Campaign’, der udfordrer dig til et 61-dages survival of the fittest gameplay, ‘endless siege’, hvor du skal holde din position i så lang tid som overhovedet muligt, mens du samtidig skal dræbe så mange zombier som muligt – og så hurtigt som muligt! Det sidste mode er “Sandbox”, hvor man har alle værktøjerne, men ingen fare. Uanset hvilken mode man vælger, er gameplayet solidt, og grafikken er fantastisk.

Udviklerne drager fordel af noget de henviser til som ‘kludedukke physics’ til at komme med meget underholdende zombie-dødsfald. De refererer også til den tegnefilms-agtige splatter og vold som ‘nuttet’, og jeg er faktisk tilbøjelig til at være enig. Selvom spillet ganske vist ikke er passende for mindre børn, så er det faktisk meget mere underholdende end det er uhyggeligt – en mening der kommer fra en selverkendt pivskid, når det kommer til gyser-relaterede emner.

ZombieSmash HD kan prale af en enestående underlægningsmusik, komponeret af den meget berømte Chris Hülsbec. Spillet udvider den originale ZombieSmash app, som allerede er tilgængelig til iPhone, og kommer med flere zombier, samt ikke mindst flere måder at dræbe dem på, på den større skærm.

Kategorier: ,

Skriv en kommentar

Hold dig til emnet og INGEN spam.

App.dk viser profilbillede fra Gravatar. Få dit eget Gravatar profilbillede ved at oprette dig på Gravatar.com.