App.dk » iPad, iPad Nyheder

iPad 2 gaming på 50-tommer HD-fladskærm

17 July 2011

Hvad sker der når man tager en iPad 2, et iPad-spil, og en 50-tommers HD-fladskærm og blander dem sammen? Man får en mobil gamingoplevelse, som ser rigtig flot ud. Og når jeg siger flot, så mener jeg virkelig, utroligt flot!

Ved at anvende iPad 2′erens HDMI output, kan en gamer nu nyde sin iPad 2 gamingoplevelse på sin 50-tommer skærm. Ikke blot det, men det ser fantastisk ud på den store skærm, som du kan se i videoen forneden. Det skyldes selvfølgelig også til dels Infinity Blade, som i øjeblikket betragtes som et af det allerflotteste  spil til iOS.

Folk siger endda at den kan hamle op med PS3 og Xbox 360. Selvom jeg måske ikke er helt enig i at iPad 2 er helt god, så er det stadig meget imponerende for en tablet.

Når man tager i betragtning hvor mange problemer som konsolskabere og spiludviklere har oplevet på det seneste, må det være ret nedslående for dem at se ting som dette få en masse medieopmærksomhed.

Kategorier: ,

1 kommentar »

  • Endnu et iPad rygte: HD said:

    [...] Denne nye iPad vil altså ikke være iPad 3, men snarere en form for opgradering af den nuværende model. Den nye models skærm vil få en skærmopløsning på 2048×1536, og sigter over mainstream markedet, men mere mod video- og fotoprofessionelle. Og nu muligvis også gamere. [...]

Skriv en kommentar

Hold dig til emnet og INGEN spam.

App.dk viser profilbillede fra Gravatar. Få dit eget Gravatar profilbillede ved at oprette dig på Gravatar.com.